Gebruikte zeecontainer kopen

Heeft u een gebruikte zeecontainer nodig? Een container voor opslag of voor transport? Of voor andere doeleinden, zoals kantoorunit of koelcontainer. De meest kwalitatieve en nette gebruikte zeecontainers koopt u bij Van Doorn. Zeecontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften. Wij verkopen gebruikte en nieuwe zeecontainers en bieden ook de mogelijkheid om containers te huren. Onze zeecontainers zijn toe te passen als extra opslagmogelijkheden, voor binnen en buiten, maar ook voor transport over de weg, het spoor of over (internationaal) water.

Gebruikte zeecontainer kopen
Alle zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. De containers zijn leverbaar in verschillende kleuren of eventueel ook te voorzien van uw eigen huisstijl. Alle zeecontainers kunnen worden voorzien van extra’s als isolatie, verlichting, stellingen en sloten.

Naast de verkoop van containers, modificeren en voorzien wij uw container - afhankelijke van uw wensen - van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een gebruikte zeecontainer kopen bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Kontakt aufnehmen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement