Container huren

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is een container huren bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen.

Onze containers zijn:
• Voor korte of langdurige periode te huur
• Goed afsluitbaar

Een greep uit onze verhuurvloot:
• 10ft
• 20ft
• 40ft
• 45ft
• pallet wide
• open top
• flat racks
• reefers

Profiteer van de vele mogelijkheden van een zeecontainer
Een zeecontainer is inzetbaar voor allerlei doeleinden, voor transport of opslag van uw goederen. De zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. Wij hebben met name containers in de standaard containermaten 8ft, 10ft, 20ft en de 40ft. We leveren nieuwe en gebruikte containers in alle uiteenlopende maten en met mogelijkheden voor verschillende doeleinden.

Zeecontainer als bouwkeet of kantoor
Daarnaast zijn onze zeecontainers ook ideaal in gebruik als werkplaats, bouwkeet, kantoorruimte of observatiepost. De zeecontainers zijn bij ons zowel te huur als te koop. Onze zeecontainers kunnen we met diverse extra’s leveren en modificaties verzorgen zoals isolatie, verlichting, stellingen en sloten en het monteren van loopdeuren en ramen. Afhankelijk van uw wensen en doeleinden, leveren we een volledig passende container, snel en veilig.

Wereldwijd containertransport
Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip, we zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Containertransport kunnen we wereldwijd verzorgen.
 
Buitengewone ladingen
Ook voor buitengewone ladingen die met een kraan of een heftruck moeten worden geladen of gelost bent u bij Van Doorn aan het juiste adres. Containers die van of op een chassis/trailer gelost of geladen moeten worden, regelen we ook voor u. Wilt u meer weten over het containertransport? Neem dan contact met ons op. 

Een zeecontainer van Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Offerte aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement