Container kopen
Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is uw eigen container kopen bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen.
Container kopen nieuw

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals verkopen we alle nieuwe type containers. U heeft keuze uit alle denkbare uitvoeringen en afmetingen. Naast een container kopen heeft u ook de mogelijkheid om een container te huren. We bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de best passende container(s).

Container kopen gebruikt

We hebben een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Naast nieuwe containers hebben we ook altijd een wisselende voorraad gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Neem voor de actuele voorraad direct contact met ons op. We informeren u graag.

Over van Doorn containers

Tijdelijke opslag nodig
Op zoek om een container te kopen? Kies een van de containers of kantoorunits van Van Doorn Container Sales & Rentals. Al onze containers zijn zowel nieuw als gebruikt van uitstekende kwaliteit. Gebruikte containers controleren wij altijd grondig voordat wij deze bij u brengen. Zoekt u tijdelijke bedrijfsruimte, veilige opslag van uw goederen of een tijdelijke unit om te vergaderen op een bouwterrein? Voor al uw wensen voor (tijdelijke) containers kunt u bij ons terecht.

Containers van A tot Z
Wij verkopen en verhuren alle type containers en regelen alles van A tot Z. Van het advies tot de best passende container tot de plaatsing en het ophalen van uw container, ook internationaal verzorgen wij het transport van uit opslag of zeecontainer. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we containers die wind- en waterdicht zijn. Daardoor kunt u bouwmateriaal, vloeistoffen, kleding of uw inboedel veilig opslaan. Twijfelt u over condensvorming in de container? Kies dan voor een geïsoleerde container. Uw producten koelen? Kies dan voor een container met een kloeinstallatie, zodat uw producten niet bederven.

Welke container is geschikt?
Twijfelt u welk type container het beste geschikt is voor uw situatie? Kiest u voor een zeecontainer of een opslagcontainer? Het verschil tussen beide containers is dat u een zeewaardige zeecontainer (shipping container) als opslagcontainer kan gebruiken, maar een opslagcontainer is als zeecontainer niet geschikt.

Maatwerk containers
Daarnaast maken we containers ook op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften, zoals een container ombouwen tot een controlroom, een kantoorunit of een werkplaats. Welk type container u nodig hebt hangt af van uw doel. 

Direct contact
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op. We adviseren u graag wel type container u het beste kunt kiezen?

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

Kontakt aufnehmen

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement