Modificatie 10ft container

Naast de verkoop en verhuur van containers voert Van Doorn Container Sales & Rentals ook modificaties uit. Wij verzorgen onder andere het spuiten van containers. Zeecontainers bouwen wij om tot bijvoorbeeld een werkplaats, kantoorunit of archiefruimte. Op deze pagina hebben wij een 10ft container ....

Modificatie 10ft container

Naast de verkoop en verhuur van containers voert Van Doorn Container Sales & Rentals ook modificaties uit. Wij verzorgen onder andere het spuiten van containers. Zeecontainers bouwen wij om tot bijvoorbeeld een werkplaats, kantoorunit of archiefruimte. Op deze pagina hebben wij een 10ft container gespoten in de gewenste kleur van de klant. Verder is er verlichting aangebracht.

Van Doorn Container Sales & Rentals

Van Doorn Container Sales & Rentals heeft een jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van containers in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. We regelen het transport en maatwerk staat centraal. 
 

We verzorgen de aanpassingen aan uw containers zodat u altijd een containers heeft die past bij uw behoefte, van veilige opslag tot mobiele kantoorruimte of beveiliging.