10ft zeecontainer

Bent u op zoek naar een kwalitatieve container van 10ft? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Een 10ft zeecontainer biedt genoeg ruimte voor opslag of transport van allerlei goederen en kan zowel voor bedrijven als particulieren goed van pas komen.

Tijdelijke opslag

De kleinste zeecontainer

De zeecontainer 10ft is de kleinste container die gecertificeerd is om te verschepen. Deze container is ongeveer 3 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog en heeft een inhoud van 10 kubieke meter. De container voldoet dan ook aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Maar deze container is niet alleen geschikt om te verschepen. De 10ft container is ook zeer geschikt voor de opslag van goederen. Dit komt omdat deze container ondanks zijn compacte formaat toch veel ruimte biedt en daarnaast makkelijk op veel locaties is op te slaan.

Tijdelijke opslag

Een 10ft container: huren of kopen?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 10ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 10ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu, maar het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de zeecontainer 10ft, de zeecontainer 20ft en de zeecontainer 40ft. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. 

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement