20ft zeecontainer

Bent u op zoek naar een kwalitatieve container van 20ft? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Een 20ft zeecontainer is een van de meest verkochte containers. Dit komt door de vele ruimte die deze container biedt

Tijdelijke opslag

Meest voorkomende formaat

De zeecontainer 20ft is het meestvoorkomende formaat. Dit komt omdat er veel mogelijkheden zijn wat betreft transport van goederen overzees, maar ook voor de plaatselijke opslag van producten. Een zeecontainer van 20ft is dan ook de ideale combinatie tussen ruimte en flexibiliteit. Een container van 20ft biedt veel ruimte voor opslag van grote hoeveelheden goederen, waardoor deze container relatief eenhoudig te installeren en te verplaatsen is, wat hem voor zowel bedrijven als particulieren zeer aantrekkelijk maakt. Daarnaast voldoet deze container aan de ISO-maten is deze voorzien van een CSC-certificering. De 20ft zeecontainer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een container met open top of met een container met open side.

Tijdelijke opslag

Een 20ft container: huren of kopen?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 20ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 20ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu en wordt helemaal opgeknapt voordat deze naar een nieuwe eigenaar gaat, maar het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de zeecontainer 10ft, de zeecontainer 20ft en de zeecontainer 40ft. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. Een zeecontainer 20ft is 6 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement