40ft zeecontainer

Bent u op zoek naar een kwalitatieve container van 40ft? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Een 40ft zeecontainer is een zeer ruimte container en is daarom perfect voor het transporteren of opslaan van goederen. Deze container is zowel geschikt voor zakelijke als particuliere doeleinden.

Groot genoeg voor al uw goederen

Met een zeecontainer van 40ft kunt u uw goederen overal veilig naar toe vervoeren. Een zeecontainer 40ft is zelfs zo groot dat hier een auto in past. Deze containers voldoen aan de ISO-normen en beschikken over een CSC-certificaat. Maar ook deze container is geschikt als opslagplek dankzij de vele ruimte die de container biedt. U kunt hier met gemak uw hele inboedel in kwijt. De lengte van een 40ft container is 12 meter en de breedte bijna 2,5 meter. Bij ons vindt u verschillende soorten 40ft zeecontainers, zoals de standaard container en een 40ft open top container.

40ft container kopen of huren?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 40ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft of wanneer u visueel minder hoge eisen heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 40ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu en wordt helemaal opgeknapt voordat deze naar een nieuwe eigenaar gaat. Echter, het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de zeecontainer 10ft, de zeecontainer 20ft en de zeecontainer 40ft. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. Een zeecontainer 20ft is 6 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement