Zeecontainer kopen

Heeft u een zeecontainer nodig? Een container voor opslag of voor transport? Of voor andere doeleinden, zoals kantoorunit of koelcontainer. De meest kwalitatieve en nette zeecontainers koopt u bij Van Doorn. Zeecontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften. Wij verkopen gebruikte en nieuwe zeecontainers en bieden ook de mogelijkheid om containers te huren. Onze zeecontainers zijn toe te passen als extra opslagmogelijkheden, voor binnen en buiten, maar ook voor transport over de weg, het spoor of over (internationaal) water.

Nieuwe zeecontainer kopen

Groot assortiment nieuwe zeecontainers van 8ft t/m 40 ft in diverse uitvoeringen en afmetingen. Direct uit voorraad leverbaar.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Gebruikte zeecontainer kopen

Naast nieuwe beschikken wij ook over een groot aantal gebruikte zeecontainers van 10ft tm 45ft. Benieuwd? Bekijk dan ons aanbod

Nieuwe zeecontainer kopen
Nieuwe zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. De containers zijn leverbaar in verschillende kleuren t of eventueel ook te voorzien van uw eigen huisstijl. Alle zeecontainers kunnen voorzien van extra’s als isolatie, verlichting, stellingen en sloten.

Gebruikte zeecontainer kopen
Naast nieuwe zeecontainers hebben we bij Van Doorn ook een steeds wisselende voorraad gebruikte containers die altijd volledig door ons zijn gecontroleerd voordat we ze aan u afleveren. Naast de verkoop van containers, modificeren wij ook en voorzien wij uw container - afhankelijke van uw wensen - van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een zeecontainer kopen bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement