Inboedel opslaan container

Extra inboedel of voorraad opslaan? Of juist op zoek naar een tijdelijke opslag voor uw inboedel vanwege een verhuizing? Dan bent u bij Van Doorn container Sales & Rentals aan het juiste adres.

Tijdelijke opslag

Opslag voor uw inboedel of extra voorraad

Een zeecontainer is zeer geschikt om uw inboedel of eventuele extra voorraad in op te slaan. In een container kunt u veilig uw spullen opbergen zonder dat deze in de weg staan. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u een uitgebreid aanbod aan containers geschikt voor opslag in verschillende soorten en maten. Alle containers zijn gecertificeerd en waterdicht en kunnen naar wens geïsoleerd worden. 

Tijdelijke opslag

Container kopen of huren

Bij ons is het mogelijk om zowel een opslagcontainer te kopen als huren. Wanneer u vooral op zoek bent naar een tijdelijke opslag, is het huren van een container voordeliger. Maar heeft u voor langere tijd, of misschien wel voor altijd, extra opslag nodig? Dan is het kopen van een zeecontainer juist weer slimmer. Hierin kunt u de keuze maken of dat u een nieuwe of een gebruikte container aan schaft. Het voordeel van een nieuwe container is dat u deze op maat kunt laten maken. Daarentegen is een gebruikte container goedkoper in de aanschaf. Of u beter een een container kunt huren of kopen en wat voor container u koopt, hangt volledig af van hoe lang u de container nodig heeft en wat uw budget is.

Internationaal Container Transport bij Van Doorn Container Sales & Rentals

International container transport
Internatinaal container transport bij Van Doorn betekent snelle levering, een uitstekende service voor een goede prijs, gecertificeerde en geïsoleerde containers, keuze uit verschillende maten en gegarandeerd schone containers. 

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder.

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement