Tijdelijke opslag
Bent u op zoek naar een tijdelijke opslag om spullen in op te slaan, zoals bijvoorbeeld uw inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres.
Tijdelijke opslag
Tijdelijke opslag in containers

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte, kunt u een container huren. Zo kunt u veilig al uw spullen opbergen en staan deze niet in de weg. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u een groot aanbod aan tijdelijke opslagcontainers in verschillende maten. Alle containers zijn gecertificeerd, waterdicht en naar wens geïsoleerd.

Tijdelijke opslag
Container kopen of huren

Bij ons is het mogelijk om zowel een opslagcontainer te kopen als huren. Voor een tijdelijke opslag, zoals tijdens een verbouwing of verhuizing, is huren meestal een betere optie, maar wanneer u meer ruimte nodig heeft om extra producten of voorraad op te slaan, is een container kopen juist weer voordeliger.

Tijdelijke opslag bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Maatwerk containers
Daarnaast maken we containers ook op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften, zoals een container ombouwen tot een controlroom, een kantoorunit of een werkplaats. Welk type container u nodig hebt hangt af van uw doel. 

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u een tijdelijke opslag zoekt. Wilt u meer weten over het huren van een tijdelijke aanschaf? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement