Zeecontainer verhuur

Wilt u een zeecontainer huren? Met een zeecontainer heeft u de mogelijkheid om goederen veilig en gemakkelijk te vervoeren, maar ook om deze tijdelijk op te slaan. Bij Van Doorn hebben we zeecontainers in verschillende maten te huur, passend bij uw behoefte. Naast verhuur, verkopen we ook nieuwe en gebruikte containers voor opslag en transport. In sommige gevallen kan het kopen van een zeecontainer voordeliger zijn dan er een huren.

Welke zeecontainer heb ik nodig?
Een zeecontainer huren is voordeliger als het gebruik van tijdelijke aard is. Om goederen tijdelijk veilig op te slaan is een opslagcontainer ideaal. Wilt u de opslagcontainer ook vervoeren, dan is een zeecontainer meer geschikt. Bij Van Doorn leveren we zeecontainers in uiteenlopende maten, van 8 ft containers tot de 40ft. We adviseren u graag welke container in uw situatie het meest passend is.

Waarom een zeecontainer huren?
Gebruikt u kostbare materialen die u veilig wilt opbergen of vervoeren, dan is een zeecontainer een slimme oplossing. We komen graag aan uw wensen tegemoet. Wilt u de zeecontainer extra beveiligen tijdens uw transport? Ieder type transport en opslag heeft zijn eigen specifieke eisenpakket ten aanzien van beveiliging. Zowel voor vaste montage of demontabele uitvoering bieden wij een uitgebreid scala aan beveiligingen met elk zijn specifieke kenmerken. Of wilt u de zeecontainer in een bepaalde huisstijl uit laten voeren voor zichtbaarheid of reclame? Naast speciale aanpassingen aan de containers, kunnen wij ook de binnenaankleding voor u verzorgen met extra’s als isolatie, verlichting of stellingen. Ook dat is mogelijk.

Een zeecontainer huren bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement