Container verkoop nieuw

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals verkopen we alle nieuwe type containers. U heeft keuze uit alle denkbare uitvoeringen en afmetingen. Naast verkoop heeft u ook de mogelijkheid tot verhuur. We bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de best passende containers.

Container verkoop gebruikt

We hebben een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Naast nieuwe containers hebben we ook altijd een wisselende voorraad gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Neem voor de actuele voorraad direct contact met ons op. We informeren u graag.

Container verhuur

Wilt u een zeecontainer huren? Met een zeecontainer heeft u de mogelijkheid om goederen veilig en gemakkelijk te vervoeren, maar ook om deze tijdelijk op te slaan.

Container sloten

Ieder type transport en opslag heeft zijn eigen specifieke eisenpakket ten aanzien van beveiliging. Daarom bieden we voor zowel vaste montage als demontabele uitvoeringen een uitgebreid scala aan beveiligingen en containersloten met elk hun specifieke kenmerken.

Containers

Tijdelijke opslag nodig
Op zoek naar tijdelijke opslag? Kies voor de containers of kantoorunits van Van Doorn Container Sales & Rentals. Al onze containers zijn zowel nieuw als gebruikt van uitstekende kwaliteit. Gebruikte containers controleren wij altijd grondig voordat wij deze bij u brengen. Zoekt u tijdelijke bedrijfsruimte, veilige opslag van uw goederen of een tijdelijke unit om te vergaderen op een bouwterrein? Voor al uw wensen voor (tijdelijke) containers kunt u bij ons terecht.

Containers van A tot Z
Wij verkopen en verhuren alle type containers en regelen alles van A tot Z. Van het advies tot de best passende container tot de plaatsing en het ophalen van uw container, ook internationaal verzorgen wij het transport van uit opslag of zeecontainer. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we containers die wind- en waterdicht zijn. Daardoor kunt u bouwmateriaal, vloeistoffen, kleding of uw inboedel veilig opslaan. Twijfelt u over condensvorming in de container? Kies dan voor een geïsoleerde container. Uw producten koelen? Kies dan voor een container met een kloeinstallatie, zodat uw producten niet bederven.

Welke container is geschikt?
Twijfelt u welk type container het beste geschikt is voor uw situatie? Kiest u voor een zeecontainer of een opslagcontainer? Het verschil tussen beide containers is dat u een zeewaardige zeecontainer (shipping container) als opslagcontainer kan gebruiken, maar een opslagcontainer is als zeecontainer niet geschikt.

Maatwerk containers
Daarnaast maken we containers ook op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften, zoals een container ombouwen tot een controlroom, een kantoorunit of een werkplaats. Welk type container u nodig hebt hangt af van uw doel. 

Direct contact
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op. We adviseren u graag wel type container u het beste kunt kiezen?