20ft container

Bent u op zoek naar een kwalitatieve 20ft container? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Een 20ft zeecontainer is een van de meest verkochte containers en ideel voor extra oplagruimte of te gebruiken voor transport. Dit komt door de vele ruimte die deze container biedt, waardoor de container ook geschikt is voor een grotere verhuizing.
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals kunt u de 20ft container kopen of een 20ft container huren. De containers voldoen aan de ISO-normen waardoor ze stapelbaar zijn en hebben een CSC-certificaat zodat intermodaal transport geschikt is. Hierdoor weet u dat een 20ft container bij van Doorn de perfecte keuze is voor het verschepen of opslaan van uw spullen.

Tijdelijke opslag

Een 20ft container: huren of kopen?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 20ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 20ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu en wordt helemaal opgeknapt voordat deze naar een nieuwe eigenaar gaat, maar het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

20ft container kopen

Heeft u behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, of organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is een container kopen bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor mobiele containers en containers op maat bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hieronder onze beschikbare 20ft containers.

20ft 8.6 Container

De 20ft container is wereldwijd één van de meest gebruikte containers voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft standaard container is ook geschikt voor opslag van goederen. De 20ft container is te huur, maar ook te koop.

20ft Open top 8.6 Container

De 20ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. Een 20ft Open Top container beschikt niet over een stalen dak maar over een container zeil wat gebruikt wordt als dak. Het zeil zorgt ervoor dat de lading is afgedekt.

20ft Open side 8.6 Container

De 20ft Open side Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is. Door de deuren aan de zijkant open te maken kan er makkelijker geladen worden. de 20ft Open side container is zowel te huur als te koop.

20ft Double door 8.6 Container

De 20ft Double Door container heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door container is zowel te huur als te koop.

20ft Stalen vloer 8.6 Container

De 20ft Stalen vloer 8.6container is uitermate geschikt voor de opslag van goederen omdat deze container voorzien is van een volledig afgelaste stalen vloer. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft Reefer 8.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft 9.6 Container

De 20ft High Cube 9.6 container is bijzonder geschikt voor zowel opslag als internationaal transport van materialen. Deze 20ft High Cube container is net iets hoger, 30 centimeter, en biedt daarom meer laadruimte dan een standaard 20ft 8.6 container.

20ft Side door 9.6 Container

De 20ft Side door 9.6 Container beschikt over deuren aan de lange zijde deuren, waardoor de container volledig te openen is. Zo kunt u ladingen via de zijkant van de container laden en lossen. De 20ft Side door 9.6 container is geschikt voor internationaal transport.

20ft Double door 9.6 Container

De 20ft Double Door container 9,6 is 30 cm hoger dan de standaard container en heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door 9.6 container is zowel te huur als te koop. 

20ft container huren

Heeft u behoefte aan tijdelijk extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, of organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is een container huren bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor mobiele containers en containers op maat bent u bij ons aan het goede adres. Neem direct contact op met onze specialist voor de mogelijkheden om een 20ft container te huren.

Tijdelijke opslag

Meest voorkomende formaat

De zeecontainer 20ft is het meestvoorkomende formaat. Dit komt omdat er veel mogelijkheden zijn wat betreft transport van goederen overzees, maar ook voor de plaatselijke opslag van producten. Een zeecontainer van 20ft is dan ook de ideale combinatie tussen ruimte en flexibiliteit. Een container van 20ft biedt veel ruimte voor opslag van grote hoeveelheden goederen, waardoor deze container relatief eenhoudig te installeren en te verplaatsen is, wat hem voor zowel bedrijven als particulieren zeer aantrekkelijk maakt. Daarnaast voldoet deze container aan de ISO-maten is deze voorzien van een CSC-certificering. De 20ft zeecontainer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een container met open top of met een container met open side.

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de zeecontainer 10ft, de zeecontainer 20ft en de zeecontainer 40ft. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. Een zeecontainer 20ft is 6 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement