10ft container

De 10ft zeecontainer is de kleinste container die gecertificeerd is om te verschepen. Deze container is ongeveer 3 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog en heeft een inhoud van 10 kubieke meter. De container voldoet dan ook aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Maar deze container is niet alleen geschikt om te verschepen. De 10ft container is ook zeer geschikt voor de opslag van goederen. Dit komt omdat deze container ondanks zijn compacte formaat toch veel ruimte biedt en daarnaast makkelijk op veel locaties is op te slaan.Meer informatieOfferte aanvragen

Een 10ft container: huren of kopen?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 10ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 10ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu, maar het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

10ft container kopen

Heeft u behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, of organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is een container kopen bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor mobiele containers en containers op maat bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hieronder onze beschikbare 10ft containers.

10ft Reefer 8.6 Container nieuw

Deze 10ft reefer container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren en tijdelijk op te slaan zonder dat deze bederft. De 10ft reefer container is zowel te huur als te koop.

10ft 8.6 Container nieuw

De 10ft container is een iets ruimere container die je kan inzetten als opslagcontainer. De container is uitgevoerd in staal en kan aangepast worden naar uw wensen. De 10ft container is zowel te huur als te koop.

Gebruikte 10ft container

10ft 8.6 Container gebruikt

De 10ft container is de kleinste gebruikte container die we bij Van Doorn Container Sales & Rentals inzetten als zeecontainer. De container is uitgevoerd in staal en kan aangepast worden naar uw wensen. De 10ft container is zowel te huur als te koop.

10ft container huren

Heeft u behoefte aan tijdelijk extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, of organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is een container huren bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor mobiele containers en containers op maat bent u bij ons aan het goede adres. Neem direct contact op met onze specialist voor de mogelijkheden om een 20ft container te huren.

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de 10ft container, de 20ft container en de 40ft container. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. Een zeecontainer 20ft is 6 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement