Zeecontainer huren

Wilt u een zeecontainer huren? Met een zeecontainer heeft u de mogelijkheid om goederen veilig en gemakkelijk te vervoeren, maar ook om deze tijdelijk op te slaan. Bij Van Doorn hebben we zeecontainers in verschillende maten te huur, passend bij uw behoefte. Naast verhuur, verkopen we ook nieuwe en gebruikte containers voor opslag en transport. In sommige gevallen kan het kopen van een zeecontainer voordeliger zijn dan er een huren.

Onze containers zijn:
• Voor korte of langdurige periode te huur
• Goed afsluitbaar

Een greep uit onze verhuurvloot:
• 10ft
• 20ft
• 40ft
• 45ft
• pallet wide
• open top
• flat racks
• reefers

Waarom een zeecontainer huren?
Gebruikt u kostbare materialen die u veilig wilt opbergen of vervoeren, dan is een zeecontainer een slimme oplossing. We komen graag aan uw wensen tegemoet. Wilt u de zeecontainer extra beveiligen tijdens uw transport? Ieder type transport en opslag heeft zijn eigen specifieke eisenpakket ten aanzien van beveiliging. Zowel voor vaste montage of demontabele uitvoering bieden wij een uitgebreid scala aan beveiligingen met elk zijn specifieke kenmerken. Of wilt u de zeecontainer in een bepaalde huisstijl uit laten voeren voor zichtbaarheid of reclame? Naast speciale aanpassingen aan de containers, kunnen wij ook de binnenaankleding voor u verzorgen met extra’s als isolatie, verlichting of stellingen. Ook dat is mogelijk.

Zeecontainer huren als bouwkeet of kantoor
Daarnaast zijn onze zeecontainers ook ideaal in gebruik als werkplaats, bouwkeet, kantoorruimte of observatiepost. De zeecontainers zijn bij ons zowel te huur als te koop. Onze zeecontainers kunnen we met diverse extra’s leveren en modificaties verzorgen zoals isolatie, verlichting, stellingen en sloten en het monteren van loopdeuren en ramen. Afhankelijk van uw wensen en doeleinden, leveren we een volledig passende container, snel en veilig.

Welke zeecontainer heb ik nodig?
Een zeecontainer huren is voordeliger als het gebruik van tijdelijke aard is. Om goederen tijdelijk veilig op te slaan is een opslagcontainer ideaal. Wilt u de opslagcontainer ook vervoeren, dan is een zeecontainer meer geschikt. Bij Van Doorn leveren we zeecontainers in uiteenlopende maten, van 8 ft containers tot de 40ft. We adviseren u graag welke container in uw situatie het meest passend is.

Een zeecontainer huren bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Contact aanvragen

Profiteer van de vele mogelijkheden van de huur van een zeecontainer
Een zeecontainer is inzetbaar voor allerlei doeleinden. Bijvoorbeeld voor transport, maar ook als tijdelijke opslag voor uw goederen. De zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. Wij hebben met name containers in de standaard containermaten 8ft, 10ft, 20ft en de 40ft. We leveren zowel nieuwe containers als gebruikte containers in alle uiteenlopende maten en met mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Ook een container op maat of een mobiele opslagcontainer is mogelijk. 

Wereldwijd containertransport
Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip, we zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Containertransport kunnen we wereldwijd verzorgen.
 
Buitengewone ladingen
Ook voor buitengewone ladingen die met een kraan of een heftruck moeten worden geladen of gelost bent u bij Van Doorn aan het juiste adres. Containers die van of op een chassis/trailer gelost of geladen moeten worden, regelen we ook voor u. Wilt u meer weten over het containertransport? Neem dan contact met ons op. 

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement