Verkoop nieuwe zeecontainers

Heeft u een zeecontainer nodig? Een container voor opslag? Of voor andere doeleinden, zoals kantoorunit of koelcontainer? De meest kwalitatieve en nette zeecontainers koopt u bij Van Doorn. Zeecontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften. Wij verkopen gebruikte en nieuwe zeecontainers en bieden ook de mogelijkheid om containers te huren. Onze zeecontainers zijn toe te passen als extra opslagmogelijkheden, voor binnen en buiten, maar ook voor transport over de weg, het spoor of over (internationaal) water.

Nieuwe verkoop zeecontainer
Nieuwe zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. De containers zijn leverbaar in verschillende kleuren of eventueel ook te voorzien van uw eigen huisstijl. Alle zeecontainers kunnen voorzien van extra’s zoals isolatie, verlichting, stellingen en sloten.

Verkoop Gebruikte zeecontainer
Naast nieuwe zeecontainers hebben we bij Van Doorn ook een steeds wisselende voorraad gebruikte containers die altijd volledig door ons zijn gecontroleerd voordat we ze aan u afleveren. Naast de verkoop van containers, modificeren wij ook en voorzien wij uw container - afhankelijke van uw wensen - van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. We informeren u graag over de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Verkoop zeecontainers bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

8ft 8.6 Container

De 8ft container is een kleine container die je kan inzetten als opslagcontainer. De container is uitgevoerd in staal en kan aangepast worden naar uw wensen. De 8ft container is zowel te huur als te koop.

10ft 8.6 Container

De 10ft container is een iets ruimere container die je kan inzetten als opslagcontainer. De container is uitgevoerd in staal en kan aangepast worden naar uw wensen. De 10ft container is zowel te huur als te koop.

10ft Reefer 8.6 Container

Deze 10ft reefer container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren en tijdelijk op te slaan zonder dat deze bederft. De 10ft reefer container is zowel te huur als te koop.

20ft 8.6 Container

De 20ft container is wereldwijd één van de meest gebruikte containers voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft standaard container is ook geschikt voor opslag van goederen. De 20ft container is te huur, maar ook te koop.

20ft Open top 8.6 Container

De 20ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. Een 20ft Open Top container beschikt niet over een stalen dak maar over een container zeil wat gebruikt wordt als dak. Het zeil zorgt ervoor dat de lading is afgedekt.

20ft Open side 8.6 Container

De 20ft Open side Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is. Door de deuren aan de zijkant open te maken kan er makkelijker geladen worden. de 20ft Open side container is zowel te huur als te koop.

20ft Double door 8.6 Container

De 20ft Double Door container heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door container is zowel te huur als te koop.

20ft Stalen vloer 8.6 Container

De 20ft Stalen vloer 8.6container is uitermate geschikt voor de opslag van goederen omdat deze container voorzien is van een volledig afgelaste stalen vloer. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft Reefer 8.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft 9.6 Container

De 20ft High Cube 9.6 container is bijzonder geschikt voor zowel opslag als internationaal transport van materialen. Deze 20ft High Cube container is net iets hoger, 30 centimeter, en biedt daarom meer laadruimte dan een standaard 20ft 8.6 container.

20ft Side door 9.6 Container

De 20ft Side door 9.6 Container beschikt over deuren aan de lange zijde deuren, waardoor de container volledig te openen is. Zo kunt u ladingen via de zijkant van de container laden en lossen. De 20ft Side door 9.6 container is geschikt voor internationaal transport.

20ft Double door 9.6 Container

De 20ft Double Door container 9,6 is 30 cm hoger dan de standaard container en heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door 9.6 container is zowel te huur als te koop. 

40ft 8.6 Container

De 40ft 8.6 container is wereldwijd één van de meest gebruikte containers voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 40ft standaard container is ook geschikt voor opslag van goederen. De 40ft container is te huur, maar ook te koop, zowel nieuw als gebruikt.

40ft Open top 8.6 Container

De 40ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. Een 40ft Open Top container beschikt niet over een stalen dak maar over een container zeil wat gebruikt wordt als dak. Het zeil zorgt ervoor dat de lading is afgedekt.

40ft 9.6 Container

Een 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container. Daardoor kunt u uw lading of goederen hoger beladen dan in een standaard container. De 40ft High Cube container is te huur, maar ook te koop.

40ft Double door 9.6 Container

De 40ft High Cube Double Door container heeft extra laadruimte. Deze container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container en heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij.

40ft Reefer 9.6 Container

De 40ft reefer containers wordt regelmatig ingezet voor zowel transport als (tijdelijke) opslag. Met deze reefer container met een koelinstallatie vervoert u groente, fruit en andere goederen gekoeld of kunt u uw producten of goederen tijdelijk koelen waardoor ze niet bederven.

45ft Pallet Wide 9.6 Container

De 45 FT High Cube Pallet Wide is de langste en breedste container in ons assortiment. De 45 FT High Cube Pallet Wide is geschikt voor het vervoeren van goederen op euro-pallets. De container is CSC gekeurd hierdoor mag de container vervoerd of verscheept worden.

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement