Zeecontainer

Onze zeecontainers zijn zeer geschikt voor het verschepen van goederen. Tevens kan in een zeecontainer de inboedel worden opgeslagen tijdens een verhuizing of verbouwing. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers aan, van 8ft tot 45ft. Door ons brede assortiment aan containers hebben wij altijd een zeecontainer die aansluit op uw wensen. Onze containers zijn geïsoleerd en voldoen aan de certificatie-eisen. 

Zeecontainer kopen

Een zeecontainer kopen voor opslag, transport, kantoorunit of als koelcontainer? Bekijk direct ons brede assortiment zeecontainers.

Tijdelijke opslag

Zeecontainer huren

Wilt u een zeecontainer huren? Met een zeecontainer heeft u de mogelijkheid om goederen veilig en gemakkelijk te vervoeren, maar ook om deze tijdelijk op te slaan.

Profiteer van de vele mogelijkheden van een zeecontainer
Een zeecontainer is inzetbaar voor allerlei doeleinden, voor transport of opslag van uw goederen. De zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. Wij hebben met name containers in de standaard containermaten 8ft, 10ft, 20ft en de 40ft. We leveren nieuwe en gebruikte containers in alle uiteenlopende maten en met mogelijkheden voor verschillende doeleinden.

Zeecontainer als bouwkeet of kantoor
Daarnaast zijn onze zeecontainers ook ideaal in gebruik als werkplaats, bouwkeet, kantoorruimte of observatiepost. De zeecontainers zijn bij ons zowel te huur als te koop. Onze zeecontainers kunnen we met diverse extra’s leveren en modificaties verzorgen zoals isolatie, verlichting, stellingen en sloten en het monteren van loopdeuren en ramen. Afhankelijk van uw wensen en doeleinden, leveren we een volledig passende container, snel en veilig.

Wereldwijd containertransport
Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip, we zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Containertransport kunnen we wereldwijd verzorgen.
 
Buitengewone ladingen
Ook voor buitengewone ladingen die met een kraan of een heftruck moeten worden geladen of gelost bent u bij Van Doorn aan het juiste adres. Containers die van of op een chassis/trailer gelost of geladen moeten worden, regelen we ook voor u. Wilt u meer weten over het containertransport? Neem dan contact met ons op. 

Een zeecontainer van Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement