40ft zeecontainer
Bent u op zoek naar een kwalitatieve 40ft container? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Een 40ft zeecontainer is een zeer ruimte container en is daarom perfect voor het transporteren of opslaan van goederen. Deze container is zowel geschikt voor zakelijke als particuliere doeleinden.
40ft 8.6 Container

De 40ft 8.6 container is wereldwijd één van de meest gebruikte containers voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 40ft standaard container is ook geschikt voor opslag van goederen. De 40ft container is te huur, maar ook te koop, zowel nieuw als gebruikt.

40ft Open top 8.6 Container

De 40ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. Een 40ft Open Top container beschikt niet over een stalen dak maar over een container zeil wat gebruikt wordt als dak. Het zeil zorgt ervoor dat de lading is afgedekt.

40ft 9.6 Container

Een 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container. Daardoor kunt u uw lading of goederen hoger beladen dan in een standaard container. De 40ft High Cube container is te huur, maar ook te koop.

40ft Double door 9.6 Container

De 40ft High Cube Double Door container heeft extra laadruimte. Deze container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container en heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij.

40ft Reefer 9.6 Container

De 40ft reefer containers wordt regelmatig ingezet voor zowel transport als (tijdelijke) opslag. Met deze reefer container met een koelinstallatie vervoert u groente, fruit en andere goederen gekoeld of kunt u uw producten of goederen tijdelijk koelen waardoor ze niet bederven.

40ft 8.6 Container

De 40ft 8.6 container is wereldwijd de meest gebruikte container voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. 

40ft Open top 8.6 Container

De 40ft Open Top Container is ontworpen voor grote ladingen met afmeting die niet in een standaard container passen of voor lading met een flexibele hoogte. De container is ideaal in gebruik als goederen via een kraan of een heftruck geladen moeten worden. 

40 ft 8.6 repaint container
40ft Repaint 8.6 Container

De 40 ft 8.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant, zodat de container er een stuk verzorgder uitziet.

40 FT 9.6 repaint container
40ft Repaint 9.6 Container

De 40 ft 9.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant, zodat de container er een stuk verzorgder uitziet.

40ft Reefer 9.6 Container

De 40ft reefer containers wordt regelmatig ingezet voor zowel transport als (tijdelijke) opslag. 40ft Reefer 9.6 Container is 30 centimeter hoger dan de standaard reefer containers. 

40ft 9.6 Container

Een 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container. Daardoor kunt u uw lading of goederen hoger beladen dan in een standaard container.

40ft Pallet wide 9.6 Container

De 40 FT High Cube Pallet Wide is geschikt voor het vervoeren van goederen op euro-pallets. De High Cube palletwide containers zijn breder dan de standaard 40 FT High Cube hierdoor kunnen er 2 tot 6 pallets exta in de container. De container is CSC gekeurd hierdoor mag de container vervoerd of verscheept worden.

40ft container kopen of huren?

Bij ons is het mogelijk om zowel een 40ft container te kopen of huren. Afhankelijk van uw doeleinden past het kopen of huren van de container beter bij uw wensen. Huren is namelijk een goed idee wanneer u de container tijdelijk nodig heeft of wanneer u visueel minder hoge eisen heeft, terwijl kopen juist voordeliger is als u de container voor langere tijd wil gebruiken. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Een zeecontainer 40ft gebruikt is een stuk duurzamer voor het milieu en wordt helemaal opgeknapt voordat deze naar een nieuwe eigenaar gaat. Echter, het voordeel van een nieuwe container is dat u deze aan de hand van uw wensen samen kunt laten stellen.  

Groot genoeg voor al uw goederen

Met een zeecontainer van 40ft kunt u uw goederen overal veilig naar toe vervoeren. Een zeecontainer 40ft is zelfs zo groot dat hier een auto in past. Deze containers voldoen aan de ISO-normen en beschikken over een CSC-certificaat. Maar ook deze container is geschikt als opslagplek dankzij de vele ruimte die de container biedt. U kunt hier met gemak uw hele inboedel in kwijt. De lengte van een 40ft container is 12 meter en de breedte bijna 2,5 meter. Bij ons vindt u verschillende soorten 40ft zeecontainers, zoals de standaard container en een 40ft open top container.

Verschillende afmetingen zeecontainers bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Verschillende maten zeecontainers
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u verschillende afmetingen zeecontainers, zoals de zeecontainer 10ft, de zeecontainer 20ft en de zeecontainer 40ft. Hierdoor kunt u bij ons altijd wel slagen voor een geschikt formaat zeecontainer, of u deze nu wilt kopen of huren. Een zeecontainer 20ft is 6 meter lang en bijna 2,5 meter breed.

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder. Wij verzekeren u van een snelle levering, uitstekende service voor een goede prijs en gecertificeerde en geïsoleerde containers.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement