Zeecontainer kopen

Heeft u een zeecontainer nodig? Een container voor opslag of voor transport? Of voor andere doeleinden, zoals kantoorunit of koelcontainer. De meest kwalitatieve en nette zeecontainers koopt u bij Van Doorn.

Zeecontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften. Wij verkopen gebruikte en nieuwe zeecontainers en bieden ook de mogelijkheid om containers te huren. Onze zeecontainers zijn toe te passen als extra opslagmogelijkheden, voor binnen en buiten, maar ook voor transport over de weg, het spoor of over (internationaal) water.

zeecontainer-kopen-nieuw-vandoorncontainersales

Nieuwe zeecontainer kopen

Van Doorn Container Sales & Rentals biedt een groot assortiment nieuwe zeecontainers van 8ft t/m 45 ft in diverse uitvoeringen en afmetingen. De containers zijn direct uit voorraad leverbaar en bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op en kijken we graag samen met u naar de best passende container(s).

Meer informatie
Offerte aanvragen
Tijdelijke opslag

Gebruikte zeecontainer kopen

Naast nieuwe zeecontainers hebben wij ook een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen & afmetingen. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Wij informeren u graag.

Nieuwe zeecontainer kopen
Nieuwe zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. De containers zijn leverbaar in verschillende kleuren t of eventueel ook te voorzien van uw eigen huisstijl. Alle zeecontainers kunnen voorzien van extra’s als isolatie, verlichting, stellingen en sloten.

Gebruikte zeecontainer kopen
Naast nieuwe zeecontainers hebben we bij Van Doorn ook een steeds wisselende voorraad gebruikte containers die altijd volledig door ons zijn gecontroleerd voordat we ze aan u afleveren. Naast de verkoop van containers, modificeren wij ook en voorzien wij uw container - afhankelijke van uw wensen - van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een zeecontainer kopen bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Offerte aanvragen

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat is een zeecontainer?

Zeecontainers, ook wel scheepscontainers, zijn gemaakt om hun lading te beschermen tegen weersinvloeden, beschadiging en ongedierte. De stalen constructie is stevig en wind- en waterdicht. Zeecontainers bij van Doorn brengen de lading veilig van A naar B: per trein, vliegtuig, vrachtwagen of per schip. Bijna al onze zeecontainers zijn ISO- en CSC-gecertificeerd.

Welk type zeecontainer kopen?

Iedere lading is uniek en daarom hebben wij een container die past bij iedere behoefte. Van de alledaagse zeecontainer tot een koelcontainer. Van nieuwe verlichting met een kachel tot een vers gespoten curtainside. Zowel nieuw als gebruikt. Bekijk ook onze modificaties pagina om de mogelijkheden te bekijken.

Welke afmeting zeecontainer kan ik het beste kopen?

Je kunt een zeecontainer kopen bij van Doorn in verschillende afmetingen. De meest veelvoorkomende maten voor zeecontainers zijn 20ft en 40ft. Dit zijn ook de meest verkochte containers. Onze 20ft en 40ft containers zijn er ook als high cube: die is een voet hoger dan de standaard container. Op onze website kan je de verschillende afmetingen duidelijk terug vinden en hieronder hebben we alle afmetingen van de zeecontainers nog even op een rij gezet.

  • 8 ft zeecontainer = 2,4 meter lang

  • 10ft zeecontainer = 3 meter lang

  • 20ft zeecontainer = 6,1 meter lang

  • 40ft zeecontainer = 12,2 meter lang

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement