Zeecontainer kopen

Heeft u een zeecontainer nodig? Een container voor opslag of voor transport? Of voor andere doeleinden, zoals kantoorunit of koelcontainer. De meest kwalitatieve en nette zeecontainers koopt u bij Van Doorn.

Zeecontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften. Wij verkopen gebruikte en nieuwe zeecontainers en bieden ook de mogelijkheid om containers te huren. Onze zeecontainers zijn toe te passen als extra opslagmogelijkheden, voor binnen en buiten, maar ook voor transport over de weg, het spoor of over (internationaal) water.

zeecontainer-kopen-nieuw-vandoorncontainersales

Nieuwe zeecontainer kopen

Van Doorn Container Sales & Rentals biedt een groot assortiment nieuwe zeecontainers van 8ft t/m 45 ft in diverse uitvoeringen en afmetingen. De containers zijn direct uit voorraad leverbaar en bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op en kijken we graag samen met u naar de best passende container(s).

Meer informatie
Offerte aanvragen
Tijdelijke opslag

Gebruikte zeecontainer kopen

Naast nieuwe zeecontainers hebben wij ook een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen & afmetingen. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Wij informeren u graag.

Nieuwe zeecontainer kopen
Nieuwe zeecontainers van Van Doorn voldoen aan de ISO-maten en zijn voorzien van een CSC-certificering en daardoor geschikt voor transport over de weg, het spoor of over water. De containers zijn leverbaar in verschillende kleuren t of eventueel ook te voorzien van uw eigen huisstijl. Alle zeecontainers kunnen voorzien van extra’s als isolatie, verlichting, stellingen en sloten.

Containers van A tot Z
Wij verkopen en verhuren alle type containers en regelen alles van A tot Z. Van het advies tot de best passende container tot de plaatsing en het ophalen van uw container. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we containers die wind- en waterdicht zijn. Daardoor kunt u bouwmateriaal, vloeistoffen, kleding of uw inboedel veilig opslaan. Twijfelt u over condensvorming in de container? Kies dan voor een geïsoleerde container. Uw producten koelen? Kies dan voor een koelcontainer, zodat uw producten niet bederven.

Gebruikte zeecontainer kopen
Naast nieuwe zeecontainers hebben we bij Van Doorn ook een steeds wisselende voorraad gebruikte containers die altijd volledig door ons zijn gecontroleerd voordat we ze aan u afleveren. Naast de verkoop van containers, modificeren wij ook en voorzien wij uw container - afhankelijke van uw wensen - van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een zeecontainer kopen bij Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Direct contact
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op. We adviseren u graag wel type container u het beste kunt kiezen?

Offerte aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement