Verkoop gebruikte zeecontainers
We hebben altijd een wisselende voorraad van gebruikte zeecontainers te koop.
Denk hierbij aan:
• 10ft
• 20ft
• 40ft
• 45ft
• pallet wide
• open top
• flat racks
• reefers

Neem voor de actuele voorraad zeecontainers contact met ons op.

Gebruikte 10ft container
10ft 8.6 Container

De 10ft container is de kleinste container die we bij Van Doorn Container Sales & Rentals inzetten als zeecontainer. De container is uitgevoerd in staal en kan aangepast worden naar uw wensen. De 10ft container is zowel te huur als te koop.

20 FT 8.6 repaint container

20ft Repaint 8.6 Container

De 20ft 8.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant, zodat de container er een stuk verzorgder uitziet.

 20ft 8.6 Container

De 20ft container is wereldwijd de meest gebruikte container voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering.

20ft Open top 8.6 Container

De 20ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. 

20ft Reefer 8.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning.

20ft Pallet Wide 9.6 Container

De 20ft High Cube 9.6 container is bijzonder geschikt voor zowel opslag als internationaal transport van materialen. 

20ft Reefer 9.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning.

40ft 8.6 Container

De 40ft 8.6 container is wereldwijd de meest gebruikte container voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. 

40ft Open top 8.6 Container

De 40ft Open Top Container is ontworpen voor grote ladingen met afmeting die niet in een standaard container passen of voor lading met een flexibele hoogte. De container is ideaal in gebruik als goederen via een kraan of een heftruck geladen moeten worden. 

40 ft 8.6 repaint container

40ft Repaint 8.6 Container

De 40 ft 8.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant, zodat de container er een stuk verzorgder uitziet.

40 FT 9.6 repaint container

40ft Repaint 9.6 Container

De 40 ft 9.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant, zodat de container er een stuk verzorgder uitziet.

40ft Reefer 9.6 Container

De 40ft reefer containers wordt regelmatig ingezet voor zowel transport als (tijdelijke) opslag. 40ft Reefer 9.6 Container is 30 centimeter hoger dan de standaard reefer containers. 

40ft 9.6 Container

Een 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container. Daardoor kunt u uw lading of goederen hoger beladen dan in een standaard container.

40ft Pallet wide 9.6 Container

De 40 FT High Cube Pallet Wide is geschikt voor het vervoeren van goederen op euro-pallets. De High Cube palletwide containers zijn breder dan de standaard 40 FT High Cube hierdoor kunnen er 2 tot 6 pallets exta in de container. De container is CSC gekeurd hierdoor mag de container vervoerd of verscheept worden.

45ft Pallet wide 9.6 Container

De 45 FT High Cube Pallet Wide is de langste en breedste container in ons assortiment. De 45 FT High Cube Pallet Wide is geschikt voor het vervoeren van goederen op euro-pallets. De container is CSC gekeurd hierdoor mag de container vervoerd of verscheept worden.

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement