Container accessoires

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we u een uitgebreid assortiment container-accessoires, zoals veilige sloten en hangsloten, verlichting, stellingen, loopdeuren, werkbanken, rijplaten en andere accessoires om uw container volledig naar wens in te richten en optimaal te kunnen gebruiken.

LOSSE KOELMACHINES

Op zoek naar vervanging van uw huidige koelmachine ? Wij hebben een steeds wisselde voorraad van losse machines (Carrier / Thermoking) 

BANDEN STELLINGEN

De bandencontainer is speciaal ontwikkeld voor de overzichtelijke opslag van banden, met of zonder velg.
De bandenstelling is zowel in 20’ als in 40’ uitvoering te leveren.

CONTAINERSLOOF

Het beste en veiligste hulpmiddel om ISO container-deuren vast te zetten zodat er geventileerd kan worden.
Door de bevestiging aan het bestaande hang -en sluitwerk van elke ISO container zijn er geen aanpassingen nodig en is het dus volledig uitwisselbaar en zowel links als rechts te gebruiken.

LOSSE INRIJPLATEN

Stalen inrijplaten voor containers maken het mogelijk om met een heftruck snel en probleemloos een container binnen te rijden welke niet op een trailer staat.

PERCONtainer GUARD

Containerdeur-ketting voor het veilig openen van zeecontainerdeuren. Met de Percontainerguard voorkomt u dat de lading van de container naar buiten valt bij het openen van de deuren.
De PCG-500 is snel en zonder voorbereiding aan de container te bevestigen. Op enkele seconden tijd bent u zeker dat u de container veilig en zonder risico kan openen.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement