Opslagcontainer

Heeft u meer ruimte nodig om producten of extra voorraad op te slaan? Voor een tijdelijke opslag of juist om uw materialen of vloeistoffen veilig te kunnen beheren op een bouwterrein? Dan kunt u een opslagcontainer kopen of een opslagcontainer huren. Door een afgesloten opslagcontainer te huren bij Van Doorn zijn uw goederen zorgvuldig opgeslagen en beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Wij hebben verschillende opslagcontainers passend bij uw wensen. Ontdek de verschillende mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.

Opslagcontainer kopen

De meest kwalitatieve en nette opslagcontainers koopt u bij Van Doorn. Ons assortiment bestaat uit verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften.

Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huren is bij Van Doorn Container Sales & Rentals snel geregeld. U kunt een container voor korte tijd of voor een langere periode huren.

Welke opslagcontainer heb ik nodig?
Bij Van Doorn bieden we een groot aanbod opslagcontainers in verschillende maten die zowel te huur als te koop zijn. Al onze containers zijn gecertificeerd, waterdicht en naar wens geïsoleerd. Met een container van Van Doorn zijn uw spullen veilig. Wij bieden standaard containers in de maten 8 ft containers, de 20ft containers en 40ft containers. Wilt u een opslagcontainer kopen? Dan kunt u ook kiezen voor een container op maat. Maar ook een kleine container huren is een van de mogelijkheden.

Kan ik mijn opslagcontainer vervoeren?
Bij ons kunt u ook terecht voor een mobiele opslag container. Dat betekent dat u een opslagcontainer kunt naast de opslag van goederen ook kunt gebruiken voor transport voor uw producten als dat nodig is. Bent u op zoek naar een middel om uw goederen te vervoeren in plaats van op te slaan? Dan is een zeecontainer beter geschikt. Bij Van Doorn kunt u zeecontainers huren of kopen. Ook verzorgen wij voor u het transport van uw containers, wereldwijd.

Opslagcontainer huren of kopen
U kunt zowel een opslagcontainer huren of kopen. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van de periode. Zoekt u een container voor tijdelijke opslag? Dan is een opslagcontainer huren waarschijnlijk voordeliger, terwijl het kopen van een container voordeliger is wanneer u deze voor langere tijd nodig heeft. Daarnaast kunt u dan ook besluiten om een container op maat aan te schaffen, zodat deze precies voldoet aan de gewenste afmetingen. 

Geïsoleerde opslagcontainer
Om condensvorming te voorkomen bij langdurige buitenopslag uw producten bieden we ook geïsoleerde opslagcontainers. Deze containers zijn zeer geschikt voor vochtvrije opslag van uw goederen. Naast isolatie kan uw container ook van een vloer voorzien worden zodat er geen vocht door de vloer omhoogtrekt.

Een opslagcontainer van Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Direct contact met Van Doorn
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op via 010 299 0655 of info@vandoorn.nl.

Contact aanvragen

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement