Opslagcontainer

Opslagcontainer huren of kopen? Heeft u meer ruimte nodig om producten of extra voorraad op te slaan? Voor tijdelijke opslag van uw verfmaterialen, voor uw materialen op een bouwterrein of andere vloeistoffen veilig beheren? Met een opslagcontainer van Van Doorn zijn uw goederen zorgvuldig opgeslagen en beschermd tegen de weersinvloeden. Wij hebben opslagcontainers passend bij uw wensen. Ontdek de verschillende mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.

Welke opslagcontainer heb ik nodig?
Bij Van Doorn bieden we een groot aanbod opslagcontainers in verschillende maten die zowel te huur als te koop zijn. Al onze containers zijn gecertificeerd, waterdicht en naar wens geïsoleerd. Met een opslagcontainer van Van Doorn zijn uw spullen veilig. Wij bieden standaard containers in de maten 8 ft containers, de 20ft containers en 40ft containers.

Kan ik mijn opslagcontainer vervoeren?
Een opslagcontainer kunt u naast de opslag van goederen ook gebruiken voor transport voor uw producten als dat nodig is. Bent u op zoek naar een middel om uw goederen te vervoeren in plaats van op te slaan? Dan is een zeecontainer beter geschikt. Bij Van Doorn kunt u zeecontainers huren of kopen. Ook verzorgen wij voor u het transport van uw containers, wereldwijd.

Geïsoleerde opslagcontainer
Om condensvorming te voorkomen bij langdurige buitenopslag uw producten bieden we ook geïsoleerde opslagcontainers. Deze opslagcontainers zijn zeer geschikt voor vochtvrije opslag van uw goederen. Naast isolatie kan uw opslagcontainer ook van een vloer voorzien worden zodat er geen vocht door de vloer omhoogtrekt.

Een opslagcontainer van Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Direct contact met Van Doorn
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op via 010 299 0655 of info@vandoorn.nl.

Tijdelijke opslag

Opslagcontainer kopen

De meest kwalitatieve en nette zeecontainers koopt u bij Van Doorn. Opslagcontainers vindt u bij ons in verschillende types en maten passend bij uw wensen en behoeften.

Tijdelijke opslag

Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huren is bij Van Doorn Container Sales & Rentals snel geregeld. U kunt een opslagcontainer voor korte tijd of voor een langere periode huren.

1x2m

Buitenmaat 2100x1100x2100mm

2x2m

Buitenmaat 2100x2100x2100mm

3x2m

Buitenmaat 2100x3100x2100mm

4x2m

Buitenmaat 2100x4100x2100mm

5x2m

Buitenmaat 2100x5100x2100mm

6x2

Buitenmaat 2100x6100x2100mm

Combinatie

Op aanvraag

Inrichting

Op aanvraag

Contact aanvragen

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement