Verkoopcontainer

Verhuurcontainer

Tijdelijke opslag

Opslagcontainer

Welkom bij Van Doorn Container Sales & Rentals
Uw partner in verkoop & verhuur van nieuwe en gebruike containers!

 Bij Van Doorn Container Sales & Rentals hebben we een steeds wisselende voorraad aan verkoop containers die altijd volledig door ons worden nagezien voordat we ze bij u afleveren.

Naast het verhuren en verkopen van containers, modificeren wij voor onze klanten ook containers. Dit stemmen we af op uw wensen en behoeften. We voorzien uw container van verlichting, stellingen, ramen, loopdeuren of werkbanken. Ook een container in uw eigen huisstijl behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies welke container voor u het best passend is? Neem dan contact met ons op.

   Contact opnemen Bekijk onze containers specificaties

"Door de kracht en grote voorraad van van Doorn kan ik mijn klanten snel, en met mooie containers van dienst zijn. Voor snelle service kun je terecht bij van Doorn, maar ook voor specialere opdrachten , zoals containers in bedrijfskleuren laten spuiten. 
Zowel nieuw of gebruikt er wordt altijd voor een passende oplossing gezocht.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking."

Richard

"Van Doorn heeft een divers aanbod van verschillende soorten containers en units. Betrouwbare partner met een snelle service! Een goede verhouding prijs - kwaliteit. 

            Het contact verloopt prettig met een vaste contactpersoon"

 Johan Hordijk

Uitgelichte containers

20ft 8.6 Container nieuw >

40ft 9.6 Container nieuw >

40ft 9.6 Container gebruikt >

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement