Koelcontainer

Wilt u een Koelcontainer huren of kopen? Heeft u meer ruimte nodig om producten of extra voorraad op te slaan? Voor tijdelijke opslag van uw verfmaterialen, voor uw materialen op een bouwterrein of andere vloeistoffen veilig beheren? Met een koelcontainer van Van Doorn zijn uw goederen zorgvuldig opgeslagen en beschermd tegen de weersinvloeden. Wij hebben opslagcontainers passend bij uw wensen. Ontdek de verschillende mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.

10ft Reefer 8.6 Container

De 10ft reefer container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren en tijdelijk op te slaan zonder dat deze bederft. De 10ft reefer container is zowel te huur als te koop.

Vanaf: op aanvraag.

20ft Reefer 8.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze container is zowel te huur als te koop.

Vanaf: op aanvraag.

40ft HC Non Working Reefer

Een 40ft HC non working reefer is een koelcontainer waar het koel gedeelte niet meer van werkt.
De 40ft Hc non working reefer kan goed gebruikt wordt voor opslag daar de container volledig geïsoleerd is.

Vanaf: € 3000,- ex btw

40ft Reefer 9.6 Container

De 40ft reefer containers wordt regelmatig ingezet voor zowel transport als (tijdelijke) opslag. 40ft Reefer 9.6 Container is 30 centimeter hoger dan de standaard reefer containers. Daardoor is de maximale hoogte van de belading ook iets groter. Met deze reefer container met een koelinstallatie vervoert u groente, fruit en andere goederen gekoeld of kunt u uw producten of goederen tijdelijk koelen waardoor ze niet bederven.

Vanaf: op aanvraag.

Welke koelcontainer heb ik nodig?
Bij Van Doorn bieden we een groot aanbod koelcontainers in verschillende maten die zowel te huur als te koop zijn. Al onze containers zijn gecertificeerd, waterdicht en naar wens geïsoleerd. Met een koelcontainer van Van Doorn zijn uw spullen veilig. Wij bieden standaard containers in de maten 8 ft containers, de 20ft containers en 40ft containers.

Kan ik mijn koelcontainer vervoeren?
Een koelcontainer kunt u naast de opslag van goederen ook gebruiken voor transport voor uw producten als dat nodig is. Bent u op zoek naar een middel om uw goederen te vervoeren in plaats van op te slaan? Dan is een zeecontainer beter geschikt. Bij Van Doorn kunt u zeecontainers huren of kopen. Ook verzorgen wij voor u het transport van uw containers, wereldwijd.

Geïsoleerde koelcontainer
Om condensvorming te voorkomen bij langdurige buitenopslag uw producten bieden we ook geïsoleerde koelcontainers. Deze opslagcontainers zijn zeer geschikt voor vochtvrije opslag van uw goederen. Naast isolatie kan uw koelcontainer ook van een vloer voorzien worden zodat er geen vocht door de vloer omhoogtrekt.

Een koelcontainer van Van Doorn betekent:
·       Snelle levering
·       Een uitstekende service voor een goede prijs
·       Gecertificeerde en geïsoleerde containers
·       Keuze uit verschillende maten
·       Gegarandeerd schoon

Direct contact met Van Doorn
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een koelcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op via 010 299 0655 of sales@vandoorn.nl.

Offerte aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement