Van Doorn Container Sales & Rentals

Van Doorn Container Sales & Rentals heeft een jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van containers in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. We regelen het transport en maatwerk staat centraal. 
 

We verzorgen de aanpassingen aan uw containers zodat u altijd een containers heeft die past bij uw behoefte, van veilige opslag tot mobiele kantoorruimte of beveiliging.

Modificatie 10ft container

Deze standaard 10FT container hebben wij voorzien van verlichting en wandcontactdozen.

20 ft modificatie werkplaats container

Wij hebben de 20 FT container voorzien van een loopdeur. In de container hebben we een legbordrek en een robuuste werkbank geplaatst. De container is voorzien van verlichting & een kachel.

modificatie 20 ft curtainside container

Bij deze 20 FT High Cube hebben we de zijkant uitgesneden en voorzien van een nieuw dekzeil. Het dekzeil kan in beide richtingen worden bewogen, zodat het laden van goederen gemakkelijker gaat.

Modificatie 40 ft high cube Container

Deze 40ft High Cube container hebben we opnieuw gespoten in 2 componenten. De container is voorzien van een loopdeur, waardoor de container vanaf de zijkant te gebruiken is.

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement