Modificaties

Van Doorn Container Sales & Rentals heeft een jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van containers in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. We regelen het transport en maatwerk staat centraal. We verzorgen de aanpassingen aan uw containers zodat u altijd een container heeft die past bij uw behoefte, van veilige opslag tot mobiele kantoorruimte of beveiliging.

Modificatie 10ft container

Deze standaard 10FT container hebben wij voorzien van verlichting en wandcontactdozen.

20 ft modificatie werkplaats container

De 20ft container hebben wij voorzien van een loopdeur. In de container hebben wij een stellingrek en een robuuste werkbank geplaatst. De container is voorzien van verlichting en een verwarming.

modificatie 20 ft curtainside container

Van deze 20 FT High Cube hebben wij de zijkant uitgesneden en voorzien van een nieuw zeildoek. Het dekzeil kan in beide richtingen worden verplaatst om het laden van goederen te vergemakkelijken.

Modificatie 40 ft high cube Container

Deze 40ft High Cube container hebben wij in 2 componenten opnieuw geschilderd. De container is voorzien van een loopdeur, waardoor de container vanaf de zijkant te gebruiken is.

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement