Container kopen
Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is uw eigen container kopen bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen.
Container kopen gebruikt

We hebben een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Naast nieuwe containers hebben we ook altijd een wisselende voorraad gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Neem voor de actuele voorraad direct contact met ons op. We informeren u graag.

Container verkoop
Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is de container verkoop bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen.
20ft 8.6 Container

De 20ft container is wereldwijd één van de meest gebruikte containers voor transport. Deze container is CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft standaard container is ook geschikt voor opslag van goederen. De 20ft container is te huur, maar ook te koop.

20ft Open top 8.6 Container

De 20ft Open Top Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is en de goederen via een kraan geladen moeten worden. Een 20ft Open Top container beschikt niet over een stalen dak maar over een container zeil wat gebruikt wordt als dak. Het zeil zorgt ervoor dat de lading is afgedekt.

20ft Open side 8.6 Container

De 20ft Open side Container is geschikt als laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is. Door de deuren aan de zijkant open te maken kan er makkelijker geladen worden. de 20ft Open side container is zowel te huur als te koop.

20ft Double door 8.6 Container

De 20ft Double Door container heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door container is zowel te huur als te koop.

20ft Stalen vloer 8.6 Container

De 20ft Stalen vloer 8.6container is uitermate geschikt voor de opslag van goederen omdat deze container voorzien is van een volledig afgelaste stalen vloer. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft Reefer 8.6 Container

De 20ft Reefer 8.6 Container is geschikt voor koeling op locatie en is geschikt als koelondersteuning. Dankzij de koeleenheid is het mogelijk om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze container is zowel te huur als te koop.

20ft 9.6 Container

De 20ft High Cube 9.6 container is bijzonder geschikt voor zowel opslag als internationaal transport van materialen. Deze 20ft High Cube container is net iets hoger, 30 centimeter, en biedt daarom meer laadruimte dan een standaard 20ft 8.6 container.

20ft Side door 9.6 Container

De 20ft Side door 9.6 Container beschikt over deuren aan de lange zijde deuren, waardoor de container volledig te openen is. Zo kunt u ladingen via de zijkant van de container laden en lossen. De 20ft Side door 9.6 container is geschikt voor internationaal transport.

20ft Double door 9.6 Container

De 20ft Double Door container 9,6 is 30 cm hoger dan de standaard container en heeft deuren aan beide kopse kanten. Dat maakt laden en lossen een stuk eenvoudiger. Het maakt dan niet uit welk lading u vooraan of achteraan plaats. U kunt er altijd direct bij. Deze container beschikt over een CSC-certificaat en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft Double Door 9.6 container is zowel te huur als te koop. 

Container verkoop
Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is de container verkoop bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen.
Container kopen nieuw

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals verkopen we alle nieuwe type containers. U heeft keuze uit alle denkbare uitvoeringen en afmetingen. Naast een container kopen heeft u ook de mogelijkheid om een container te huren. We bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de best passende container(s).

Over van Doorn containers

Tijdelijke opslag nodig
Op zoek om een container te kopen? Kies een van de containers of kantoorunits van Van Doorn Container Sales & Rentals. Al onze containers zijn zowel nieuw als gebruikt van uitstekende kwaliteit. Gebruikte containers controleren wij altijd grondig voordat wij deze bij u brengen. Zoekt u tijdelijke bedrijfsruimte, veilige opslag van uw goederen of een tijdelijke unit om te vergaderen op een bouwterrein? Voor al uw wensen voor (tijdelijke) containers kunt u bij ons terecht.

Containers van A tot Z
Wij verkopen en verhuren alle type containers en regelen alles van A tot Z. Van het advies tot de best passende container tot de plaatsing en het ophalen van uw container, ook internationaal verzorgen wij het transport van uit opslag of zeecontainer. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we containers die wind- en waterdicht zijn. Daardoor kunt u bouwmateriaal, vloeistoffen, kleding of uw inboedel veilig opslaan. Twijfelt u over condensvorming in de container? Kies dan voor een geïsoleerde container. Uw producten koelen? Kies dan voor een container met een kloeinstallatie, zodat uw producten niet bederven.

Welke container is geschikt?
Twijfelt u welk type container het beste geschikt is voor uw situatie? Kiest u voor een zeecontainer of een opslagcontainer? Het verschil tussen beide containers is dat u een zeewaardige zeecontainer (shipping container) als opslagcontainer kan gebruiken, maar een opslagcontainer is als zeecontainer niet geschikt.

Maatwerk containers
Daarnaast maken we containers ook op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften, zoals een container ombouwen tot een controlroom, een kantoorunit of een werkplaats. Welk type container u nodig hebt hangt af van uw doel. 

Direct contact
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op. We adviseren u graag wel type container u het beste kunt kiezen?

Kontakt aufnehmen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement