Container verkoop

Heeft u behoefte aan extra opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, of organiseert u een festival en moeten uw goederen droog en veilig opgeslagen worden?

Dan is de container verkoop bij van Doorn Container Sales & Rentals de ideale oplossing. Wij leveren containers in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor mobiele containers en containers op maat bent u bij ons aan het goede adres.

Container verkoop nieuw

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals verkopen we alle nieuwe type containers. U heeft keuze uit alle denkbare uitvoeringen en afmetingen. Naast verkoop heeft u ook de mogelijkheid tot verhuur. We bieden passende containers in verschillende prijsklassen. Op deze pagina tonen we u een selectie standaardmodellen, bent u op zoek naar een ander of een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de best passende containers.

Tijdelijke opslag

Container verkoop gebruikt

Naast nieuwe containers hebben wij ook een wisselende voorraad van gebruikte containers te koop in verschillende uitvoeringen & afmetingen. Neem voor de actuele voorraad contact met ons op. Wij informeren u graag.

Tijdelijke opslag nodig
Op zoek naar containers voor tijdelijke opslag? Kies voor de containers van Van Doorn Container Sales & Rentals. Al onze containers zijn zowel nieuw als gebruikt van uitstekende kwaliteit. Gebruikte containers controleren wij altijd grondig voordat wij deze bij u brengen. Zoekt u tijdelijke bedrijfsruimte, veilige opslag van uw goederen of een tijdelijke unit om te vergaderen op een bouwterrein? Voor al uw wensen voor (tijdelijke) containers kunt u bij ons terecht.

Containers van A tot Z
Wij verkopen en verhuren alle type containers en regelen alles van A tot Z. Van het advies tot de best passende container tot de plaatsing en het ophalen van uw container. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bieden we containers die wind- en waterdicht zijn. Daardoor kunt u bouwmateriaal, vloeistoffen, kleding of uw inboedel veilig opslaan. Twijfelt u over condensvorming in de container? Kies dan voor een geïsoleerde container. Uw producten koelen? Kies dan voor een container met een kloeinstallatie, zodat uw producten niet bederven.

Welke container is geschikt?
Over het algemeen is een container huren geschikter wanneer u extra opslagruimte nodig heeft voor een kortere periode en een container kopen juist wanneer u de container voor langere tijd nodig heeft. Twijfelt u welk type container het beste geschikt is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Container op maat
Daarnaast maken we containers ook op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften, zoals een container ombouwen tot een controlroom, een kantoorunit of een werkplaats. Welk type container u nodig hebt hangt af van uw doel. 

 

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u! Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoers oplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u !

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement