40 FT 9.6 repaint container

40ft Repaint 9.6 Container gebruikt

De 40 ft 9.6 repaint is een gebruikte container van een aantal jaar oud maar met een nieuwe verflaag aan de buitenkant zodat de container er een stuk verzorgder uitziet. De container kan gebruikt worden als extra opslagcapaciteit. De container voldoet nog aan de ISO-norm dit betekent dat de container ook stapelbaar is maar niet verscheept kan worden, tegen een extra prijs kan de container ook klaar gemaakt worden voor verscheping hiervoor zullen een aantal containerkenmerken teruggeplaatst moeten worden.

Let op: Het is en blijft een gebruikte container alleen met een nieuwe verflaag na enige tijd kan er roest door de verf heen komen.

Vanaf: op aanvraag

Externe maat

Lengte 12192 mm
Breedte 2438 mm
Hoogte 2591 mm

Interne maat

Lengte 12034 mm
Breedte 2352 mm
Hoogte 2393 mm

Gewicht

Max. laadvermogen 27170 kg
Tara 3310 kg
Max. gewicht 30480 kg

Offerte aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement