Internationaal container transport

Bent u op zoek naar een container voor internationaal containertransport? Ook dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Bij ons vindt u namlijk ook containers die geschikt zijn voor internationaal transport. 

Tijdelijke opslag

Containertransport wereldwijd

Van Doorn Container Sales & Rentals levert containers waarmee u wereldwijd vracht kunt leveren. Onze containers zijn dus ook geschikt voor internationaal container transport. Wij kunnen de door u gewenste container zowel nationaal als internationaal afleveren. Transport per container is een zeer efficiënte manier van transport omdat de goederen niet steeds opnieuw gelost en geladen hoeven te worden. 

Tijdelijke opslag

Container kopen of huren

Bij ons is het mogelijk om zowel een opslagcontainer te kopen als huren, ook wanneer u op zoek bent naar een container voor internationaal transport. Daarnaast kunt u kiezen of u een nieuwe of gebruikte container wil aanschaffen. Wanneer u kiest voor een nieuwe container voor uw internationale container transport, kunt u de container helemaal op maat laten maken. Zo beschikt u altijd over een container met de juiste afmetingen. Maar ook als u kiest voor een gebruikte container, kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Dit komt door onze wisselende voorraad aan gebruikte containers. 

Internationaal Container Transport bij Van Doorn Container Sales & Rentals

International container transport
Internatinaal container transport bij Van Doorn betekent snelle levering, een uitstekende service voor een goede prijs, gecertificeerde en geïsoleerde containers, keuze uit verschillende maten en gegarandeerd schone containers. 

Direct contact
Bij Van Doorn Container Sales & Rentals bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar internationaal container transport. Wilt u meer weten over het kopen of huren van een container? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder.

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement