Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huren is bij Van Doorn Container Sales & Rentals snel geregeld. U kunt een opslagcontainer voor korte tijd of voor een langere periode huren. Onze containers zijn wind- en waterdicht, afsluitbaar tegen diefstal en verplaatsbaar. Door een opslagcontainer te huren heeft u snel opslagruimte. De containers zijn leverbaar in verschillende formaten en mogelijk met ramen of deuren. Opslagcontainers zijn inzetbaar voor meerdere doeleinden, voor op een bouwkeet, als unit of in de tuin.

Voordelig opslagcontainer huren
Een opslagcontainer huren is ideaal om tijdelijk de opslag van uw goederen en andere producten geregeld te hebben. De materialen die u in de gehuurde container opslaat blijven schoon, droog en veilig. Zo zijn uw eigendommen goed beschermd. De opslagcontainer kunt u ook vervoeren. Voor frequent vervoer van uw goederen, adviseren we de keuze voor een zeecontainer. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals verhuren we ook zeecontainers. Dan verzorgen wij indien gewenst voor u ook het transport van uw containers. 

Geïsoleerde opslagcontainer
Om condensvorming te voorkomen bij langdurige buitenopslag uw producten bieden we ook geïsoleerde opslagcontainers. Deze opslagcontainers zijn zeer geschikt voor vochtvrije opslag van uw goederen. Naast isolatie kan uw opslagcontainer ook van een vloer voorzien worden zodat er geen vocht door de vloer omhoogtrekt. Wij kunnen de container ook voorzien van deuren, ramen en een andere kleur, bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl.

Maten opslagcontainers
Opslagcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Voor kleinere klussen en opslag bieden we de 6ft en 8ft containers. Een tussenmaat is de 10ft container. De meest voorkomende containers zijn de 20ft en 40ft containers.

Een opslagcontainer van Van Doorn Container Sales & Rentals betekent:
· Snelle levering
· Een uitstekende service voor een goede prijs
· Gecertificeerde en geïsoleerde containers
· Keuze uit verschillende maten
· Gegarandeerd schoon

Direct contact met Van Doorn Container Sales & Rentals
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement