Tweedehands container

Bij Van Doorn Container Sales & Rentals vindt u niet alleen nieuwe containers, maar ook tweedehands containers. Onze tweedehands zeecontainers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Een gebruikte container kopen

De knoop doorgehakt en u wilt een gebruikte container kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Als eerste is het belangrijk dat u weet waarvoor de container gebruikt gaat worden. Daarnaast is de certificering van belang. Wanneer de container gecertificeerd is, weet u zeker dat uw container veilig beladen, verscheept en getransporteerd kan worden. Deuken, krassen en roest zijn niet van invloed op de levensduur of kwaliteit van de container.

Tijdelijke opslag bij Van Doorn Container Sales & Rentals

Wisselende voorraad
We hebben altijd een wisselende voorraad van gebruikte zeecontainers te koop, zoals 10ft , 20ft, 40ft, 45ft, pallet wide, open top, flat racks en reefers.

Direct contact
Op zoek naar een tweedehands container? Dan bent u bij Van Doorn Container Sales & Rentals aan het juiste adres. Voor het actuele aanbod kunt u contact met ons opnemen.

Contact aanvragen

Aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement