Opslagcontainer kopen

Opslagcontainer kopen
Een opslagcontainer heeft veel voordelen. De opslagcontainers van Van Doorn Container Sales & Rentals zijn wind- en waterdicht, afsluitbaar tegen diefstal en verplaatsbaar. Zo heeft altijd en snel opslagruimte bij de hand, voor korte tijd, maar ook voor langere termijn. De containers zijn leverbaar in verschillende formaten en mogelijk met ramen of deuren. Opslagcontainers zijn inzetbaar voor meerdere doeleinden, voor op een bouwkeet, als extra unit bij uw bedrijfspand of voor opslag in de tuin. 

De voordelen van een opslagcontainer
Een opslagcontainer is ideaal voor de opslag van uw goederen en andere producten zoals meubelen of bouwmaterialen. Uw spullen blijven schoon, droog en veilig, een opslagcontainer beschermt uw eigendommen. Met een container met koelinstallatie kunt u uw producten ook beschermen tegen bederf. Een opslagcontainer kunt u eventueel vervoeren, maar bent u op zoek naar een middel om uw goederen frequenter te vervoeren in plaats van op te slaan? Dan is een zeecontainer beter geschikt. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals kunt u ook zeecontainers kopen. Dan verzorgen wij indien gewenst voor u ook het transport van uw containers.

Geïsoleerde opslagcontainer
Om condensvorming te voorkomen bij langdurige buitenopslag van uw producten, bieden we ook geïsoleerde opslagcontainers. Deze opslagcontainers zijn zeer geschikt voor vochtvrije opslag van uw goederen. Naast isolatie kan uw opslagcontainer ook van een vloer voorzien worden zodat er geen vocht door de vloer omhoogtrekt. Wij kunnen de container ook voorzien van deuren, ramen en een andere kleur, bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl.

Maten opslagcontainers
Opslagcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Voor kleinere klussen en opslag bieden we de 6ft en 8ft containers. Een tussenmaat is de 10ft container. De meest voorkomende containers zijn de 20ft en 40ft containers, die we ook nog als High Cube bieden en 30 cm hoger zijn voor extra ruimte.

Vervoer van uw opslagcontainer
Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip. Bij Van Doorn Container Sales & Rentals zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u. 

Een opslagcontainer van Van Doorn Container Sales & Rentals betekent:
· Snelle levering
· Een uitstekende service voor een goede prijs
· Gecertificeerde en geïsoleerde containers
· Keuze uit verschillende maten
· Gegarandeerd schoon

Direct contact met Van Doorn Container Sales & Rentals
Wilt u meer weten over het huren of kopen van een opslagcontainer? Of heeft u misschien een ander type container nodig? Neem direct contact met ons op.

Contact aanvragen

VERVOER

Waar uw container ook heen moet, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip; wij zorgen altijd voor de beste, voordeligste en meest effectieve vervoersoplossing. Wij kunnen uw containertransport wereldwijd verzorgen.
 

Ook voor buitengewone ladingen welke met kraan of heftruck moeten worden geladen of gelost, containers die van/of op een chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden, wij regelen het voor u.

© Van Doorn Container Sales & Rentals | Download Privacy Statement